Followers

Thursday, 18 May 2017

lukisan tak berlakar

normally kalau hidup kau jatuh tersungkur , susah , jahat , everythings .
but kau kene fikir satu jee semua tu jadi bersebab 
mungkin sebab dulu kau dah biasa dekt atas atau Dia saje nak kau belajar something dari tu . So pertikaikan pun takgunaa kan ?

cuba tengok orang sekeliling kau nii ? macam-macam ragam kan ? macam-macam masalah . the mostly 50% pasal duit and 50% cinta . Hahaha . ade yang sakit kepala pasal duit ade yang stress pasal cinta . tak cakap orang lahh ku sendiri pun pernah lalui kann .  so chill chill relax sabar . 

ade yang indah nanti . 

No comments:

Post a Comment